آدرس: تهران، خیابان دکتر فاطمی، روبروی سازمان آب، پلاک ۱۶۵ ( برج ساعت ) طبقه ۶ واحد ۶۲

همراه: 09127164898          دفتر: 02188985387 

مسیریابی از طریق   بلد   نشان   اسنپ

معرفی و سوابق

17 سال سابقه وکالت و عضو کانون وکلای دادگستری مرکز (تهران) از سال 1386 تاکنون
 
احاطه به قوانین خاص و مرتبط با پرونده‌ها و دعاوی: علامت تجاری، طرح صنعتی، اراضی ملی، تعزیرات حکومتی(قاچاق کالا و ارز)، گمرکی، مالیاتی و سرقفلی
 
مشاوره و انجام وکالت تخصصی در بیش از صدها پرونده‌ با موضوع و عناوین فوق الذکر، از سال 1390
 
آشنایی با نحوه رسیدگی و دادرسی در دادگاههای ویژه و تخصصی علامت تجاری، تعزیرات حکومتی (قاچاق کالا وارز) و دیوان عدالت اداری (پرونده های گمرکی ومالیاتی) ( برخی از آرا در سایت قابل مشاهده است)
 
مشاور حقوقی و وکیل شرکت‌های گروه قطعات خودروی عظام (بزرگترین تولید کننده قطعات اصلی خودرویی ایران) از سال 1395 تاکنون
 
وکیل پرونده‌های قضایی شرکت شهر صنعتی کاوه (بزرگ‌ترین شهرصنعتی ایران) از سال 1398 تاکنون.

حقوق مالکیت صنعتی یکی از بخش های عمده حقوق مالکیت فکری می باشد که دارای مصادیق متعدد از قبیل: اختراع، علامت تجاری، نام تجاری و طرح صنعتی می باشد. امروزه هیچ کس در مورد اهمیت حقوق مزبور و سهم آن در توسعه اقتصادی- اجتماعی تردیدی به خود راه نمی دهد.

بررسی نحوه حمايت قانونی و رویه قضایی از حقوق صاحبان مالكيت صنعتی امری ضروری به نظر می رسد. در همین راستا حمایت از حقوق مزبور مورد توجه قانون گذاران کشورها قرار گرفته است به نحوی که حمایت از آنها چه در بعد داخلی و چه در بعد بین المللی در مقایسه با حقوق مالكيت ادبی و هنری سابقه بیشتری دارد. در خصوص حمایت از مالکیت صنعتی، قانونگذار ایران اولین بار در سال ۱۳۰۴، اقدام به تدوین قانونی به نام «قانون ثبت علامات صنعتی و تجاری» نمود. در سال ۱۳۱۰، قانون ثبت علائم و اختراعات مشتمل بر پنجاه و یک ماده به تصویب کمیسیون قوانين عدليه مجلس شورای ملی وقت رسید و قانون سال ۱۳۰۴ را نسخ نمود. متعاقبا با توجه به درخواست الحاق ایران به کنوانسیون پاریس، در سال ۱۳۳۷ آیین نامه اصلاحی اجرایی این قانون برای انطباق بیشتر با معاهده پاریس تصویب گردید. سپس در سال ۱۳۸۶ قانون ثبت اختراعات، طرح های صنعتی و علائم تجارتی» به منظور هماهنگ نمودن قوانین حمایت از مالکیت صنعتی با معیارهای پذیرفته شده بین المللی در این خصوص وضع گردیده در ایران در راستای هماهنگی با مقرره های بین المللی و معاهدات و کنوانسیون های بین المللی و امکان حضور در بازارهای جهانی، بدوة قانون الحاق کشور ایران به کنوانسیون پاریس در سال ۱۳۳۷ تصویب گردید که در تاریخ ۱۳۳۸ اجرایی شد و در سال ۱۳۷۷ قانون الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به اصلاحات کنوانسیون پاریس به تصویب رسید. در سال ۱۳۸۰ قانون الحاق ایران به کنوانسیون تأسیس سازمان جهانی مالکیت فکری و در تاریخ ۱۳۸۲ قانون الحاق به موافقت نامه و پروتكل مادرید راجع به ثبت بین المللی علائم تجارتی و در همان سال تصویب نامه در خصوص الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به موافقت نامه مادرید به منظور جلوگیری از نصب نشانه های منبع غیر واقعی مبدأ و در سال1382قانون الحاق به موافقت نامه لیسبون در مورد ثبت وحمایت بین المللی از اسامی مبدا به تصویب رسیده است . در این وبسایت تلاش شده است مطالب مفید وکاربردی در خصوص علامت تجاری وطرح صنعتی در معرض دید خوانندگان عزیز قرارگیرد که با مراجعه به قسمت علایم تجاری مطالب مربوط به علامت تجاری وطرحهای صنعتی را جهت مطالعه ملاحظه خواهد شد.

 وکیل علامت تجاری مجیدرحیمی

 

 

منبع: مالکیت صنعتی در نظام حقوقی ایران /محبوب افراسیاب

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید