آدرس: تهران، خیابان دکتر فاطمی، روبروی سازمان آب، پلاک ۱۶۵ ( برج ساعت ) طبقه ۶ واحد ۶۲

همراه: 09127164898          دفتر: 02188985387 

مسیریابی از طریق   بلد   نشان   اسنپ

معرفی و سوابق

17 سال سابقه وکالت و عضو کانون وکلای دادگستری مرکز (تهران) از سال 1386 تاکنون
 
احاطه به قوانین خاص ومرتبط باپرونده‌ها ودعاوی:علامت تجاری،اراضی ملی،تعزیرات حکومتی(قاچاق کالا و ارز)،گمرکی،مالیاتی و سرقفلی
 
مشاوره و انجام وکالت تخصصی در بیش از صدها پرونده‌ با موضوع و عناوین فوق الذکر، از سال 1390
 
آشنایی با نحوه رسیدگی و دادرسی در دادگاههای ویژه و تخصصی علامت تجاری، تعزیرات حکومتی (قاچاق کالا وارز) و دیوان عدالت اداری (پرونده های گمرکی ومالیاتی) ( برخی از آرا در سایت قابل مشاهده است)
 
مشاور حقوقی و وکیل شرکت‌های گروه قطعات خودروی عظام (بزرگترین تولید کننده قطعات اصلی خودرویی ایران) از سال 1395 تاکنون
 
وکیل پرونده‌های قضایی شرکت شهر صنعتی کاوه (بزرگ‌ترین شهرصنعتی ایران) از سال 1398 تاکنون.

 سومین نشست تحلیل رویه قضایی با موضوع «وضعیت علامت تجاری در صورت عدم تمدید اعتبار» توسط گروه مالکیت فکری پژوهشکده حقوق خصوصی پژوهشگاه قوه‌قضاییه در محل پژوهشگاه برگزار گردید.

به گزارش پایگاه خبری اختبار به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه قوه‌قضاییه، این نشست با حضور آقایان دکتر سیدحسن میرحسینی، محسن اسماعیلی،رسول دوبحری و قضات دادگاه تجدیدنظر استان تهران آقایان امی و رمضان‌زاده برگزار گردید.

موضوع پرونده:
در پرونده مورد بحث خواهان علامتی را به ثبت می‌رساند ولی پس از گذشت مدت اعتبار علامت اقدام به تمدید اعتبار علامت نمی‌نماید ولی کماکان از علامت مزبور در حوزه تولیدی خود استفاده می‌کند. شرکت خوانده در زمانی که علامت شرکت خواهان اعتبار داشته اقدام به ثبت همان علامت برای کالاهای مشابه کرده تا زمان طرح دعوی از علامت استفاده ‌کرده است. خواهان از دادگاه بدوی تقاضای ابطال علامت تجاری ثبت شده توسط خوانده را می‌نماید. دادگاه بدوی با توجه به کاربرد مستمر علامت توسط خواهان و اینکه استفاده از علامت توسط خوانده موجب گمراهی مصرف‌کنندگان می‌شود حکم به ابطال علامت خوانده می‌دهد. پس از اعتراض به رای دادگاه بدوی، دادگاه تجدیدنظر اعلام می‌دارد که استفاده از علامت توسط خوانده به دلالت گواهی ثبت علامت، قانونی بوده و پس از اینکه علامت خواهان از اعتبار ساقط شده، علامت خوانده از اعتبار قانونی برخوردار می‌باشد مضاف بر اینکه خواهان به دلیل عدم تمدید علامت فاقد حقی راجع به موضوع دعواست، بنابراین دادگاه تجدیدنظر رأی دادگاه بدوی را نقض می‌نماید.
در این جلسه علاوه بر بررسی و تحلیل رای هر دو دادگاه به پرسش‌های ذیل نیز پاسخ داده شد:
وضعیت اعتبار ثبت علامتی که عین یا مشابه علامت دیگری است و در زمان اعتبار علامت دیگری ثبت شده است چیست؟
وضعیت علامت تجاری پس از عدم تمدید و ورود به قلمروی عمومی چگونه است؟
آیا هر شخصی می‌تواند چنین علامتی را ثبت کند و در فرض مثبت بودن پاسخ آیا دارنده سابق در این مورد دارای حق تقدم است؟
حقوق احتمالی دارنده علامت در صورت عدم تمدید علامت در مهلت مقرر چیست؟ آیا علامت پس از ورود به قلمروی عمومی برای کالاهای مشابه ثبت‌کنندگان احتمالی دارای وصف تمایزبخشی هست و آیا این ثبت موجب گمراهی کنندگی مصرف‌کنندگان می‌شود؟
در پایان جلسه سه نفر از حضار با رأی دادگاه بدوی و دو نفر دیگر با رأی دادگاه تجدیدنظر اعلام موافقت نمودند.

 

منبع سایت اختبار

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید